Wie Wat Waarom

Mijn naam is Dani, ik ben fotografe (Danivanoeffelen.nl),  woon en werk (Curlpower.nl) samen met mijn lieve, mooie krullenman en grafisch ontwerper Jonas (Jonasdeponas.nl).

398744_2686781201618_1888359958_nIn mei 2012 kwam ik erachter dat ik zwanger was en opende zich voor mij de wondere wereld van alles wat met baby’s en kinderen te maken heeft. Maar helaas, deze wereld bevatte een hoop producten waarvan ik ze absoluut niet in mijn huis wilde hebben! De zoektocht naar mooi, niet standaard, babyspul begon en mijn vondsten (en meer) wil ik graag delen met de rest van de wereld.

Houten speelgoed, zachte kleuren, mooie materialen, zelfgemaakte spulletjes, daar houd ik van! Inmiddels is mijn zoontje, Raaf, geboren en totdat hij bij zijn neefjes of vriendjes in aanraking komt met schreeuwerig, plastic speelgoed en daar om gaat vragen zijn dit de dingen die hij van zijn moeder voorgeschoteld krijgt :D

jonas

 

Na een paar maanden bloggen van mijn kant steeg ook bij Jonas het kinderlijke enthousiasme en zodoende plaatst hij hier ook af en toe iets vanuit zijn vaderlijke perspectief.

 

~Het moment dat je beseft dat het helemaal niet erg is om uit de maat te dansen. Uiteindelijk is dat soms nog moeilijker, maar vaak veel leuker!~