Stilte, drukte, verhuizing, fotograferen en illustreren

Oei, het is wat stil hier geweest de laatste tijd! het was erg druk op fotografiegebied en daarnaast zijn we van studio verhuisd. We hebben ‘onze’ villa ingeruild voor een oude school. Ook heel tof! Daar gaan we uiteraard gewoon door met de foto-illustraties!

De afgelopen maanden hebben we ook weer een hoop leuke kinderen mogen ontvangen en ik wil een paar van mijn favoriete illustraties met jullie delen.

Zo waren de opa en oma van deze neefjes en nichtjes 40 jaar getrouwd. Zij hebben elkaar tijdens de opleiding in het ziekenhuis leren kennen en het leek hun kinderen leuk om daar iets mee te doen met de kleinkinderen. Volg je het nog? Ga er maar aan staan, 4 kinderen tegelijk in een goede positie voor een illustratie… dat hebben we dus iets anders opgelost :) Wat we hebben begrepen is dat opa en oma het geweldig vonden!

Sam_Sjors_17_illustratieOf deze! Wat doe je als ouder als je je kind wil aansporen om lekker gek te doen voor de camera? Dan geef je zelf natuurlijk het goede voorbeeld! Wij konden het niet laten om hier nog wat bij te tekenen ;)

Wil je ook langskomen voor foto’s met illustraties? Kijk dan even hier of stuur een mailtje! In week 34 (17 augustus t/m 21 augustus) hebben we ook tijd om doordeweeks shoots in te plannen! Dus ben je de pretparken, het zwembad of het strand zat in de zomervakantie, dan kun je ook bij ons langskomen!

Posted in Achter de camera and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

Geef een reactie

www.uitdemaat.nl