Raaf 3 jaar!

Het is alweer een paar weken geleden (de tijd vliegt!) dat we Raaf zijn verjaardag vierden. Het plan was om dit in onze studio te doen, maar plannen wijzigen weleens en zo besloten we last-minute om het feestje tóch maar thuis te houden. Zonder ballenbad, maar wel met een hoop andere leuke dingen!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Raaf3.12Uiteraard waren we de avond van tevoren druk met de laatste voorbereidingen en natuurlijk het versieren. Want dat was zo mooi als je als kind op je verjaardag wakker werd en de hele huiskamer was versierd! Naast de ballonnen met confetti en de roze slingers waren de met helium gevulde dino’s toch wel het grootste succes! Van ons kreeg hij een houten garage (dank u Marktplaats) en er is sindsdien nog geen dag voorbij gegaan dat hij daar niet mee gespeeld heeft!

Raaf3.11
Die Mario, bestaande uit verfpixels geschilderd in een paar honderd uur, hing er al ;)

Raaf3.6Janbibejan garage voorzien van een nieuw touwtje

Processed with VSCOcam with a6 preset

Uiteraard heb ik weer veel te weinig foto’s gemaakt deze dag, maar misschien hoort dat ook wel. Genieten van het vrolijke koppie en de herinnering in je hoofd opslaan in plaats van de hele dag met een camera rond te lopen. Jonas was zo slim om net op tijd te bedenken dat het handig was dat hij de taart naar binnen zou brengen zodat ik er een foto van kon maken.

Raaf3.8De oh zo gewenste chocoladetaart met dino’s!

Processed with VSCOcam with a6 presetEn het onbetaalbare, blije hoofdje van deze kleine man.

Processed with VSCOcam with a6 preset
Al was de uitdrukking op het gezicht van zijn neef ook goud! 

Processed with VSCOcam with t1 presetBlazen maar!

Naast de taart waren de kartonnen bekers (hoera voor gemakzucht) voorzien van een dinostempel, kregen we paarse eieren door ze een nachtje in een rode kool badje te laten staan en voerde Jonas nog een Pinterest ideetje uit. ‘Het is niet helemaal recht, maar het lijkt erop…’ (nog steeds zijn lijfspreuk sinds Liefde in Uitvoering).

Raaf3.10Raaf3.1De flessen gevuld met infused water vond ik vooral geweldig, ik geloof dat de gasten de volgende keer toch liever cola hebben ofzo ;)

Ons aapje had een heerlijke verjaardag! Heeft prachtige kado’s gekregen, zich verkleed met James en Mats, zijn gasten wegwijs gemaakt in de wereld van retro games (op een dikke Imac, dat dan weer wel) om af sluiten met een afterparty met Moos. En daarna kostte het heel wat daagjes om bij te komen van alle verjaardags- en Sinterklaasdrukte… dat hij er volgend jaar ook nog bij naar school moet daar denk ik nog maar niet aan.

Posted in DIY, Persoonlijk and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

Geef een reactie

www.uitdemaat.nl