Raaf viert een feestje!

Het is alweer bijna zover, eind van de maand wordt ons kleine Raafje 3 jaar. Het laatste jaar voor hij naar school toe moet, hij wil nu al, maar van mijn mag hij nog 3 jaar thuis blijven.

Ieder jaar voor zijn verjaardag maken Jonas en ik een uitnodiging die we nog ouderwets met de post versturen, dus ook dit jaar! De uitnodiging voor zijn eerste verjaardag kun je hier bekijken (door de positieve reacties daarop zijn we begonnen met de foto’s en illustraties) en voor zijn tweede verjaardag vind je hier.

Dit jaar wilden we iets combineren met film en animatie, maar hoe verstuur je dat per post? En we wilden ook al heel lang eens foto’s met illustraties maken buiten de studio, dat was makkelijker te doen!

Raaf zocht de duinen af naar dino’s, maar toen hij die niet vond hebben we hem zelf maar een dino gegeven. Het papier hebben we eens meegenomen uit Thailand, het lijkt net of er blonde haren in verwerkt zitten, dat vonden we toen perfect bij Curlpower passen! De enveloppen komen bij Een Nieuw Avontuur vandaan. Maar dat is nog niet alles! Onder de foto staat alle tekst en info voor de genodigden én de tip om de uitnodiging eens te scannen met de Layar app. Huh? Wat? Ingewikkeld? Neehoor, probeer maar eens! Maar om het makkelijk te maken plaats ik hierbij ook nog even het filmpje dat bij de uitnodiging hoort :)

Buiten een link naar het filmpje verwijst de app ook nog naar wat kado-tips.
Uitnodiging: check! Nu nog een leuk feestje, de kleine man riep iets over dino’s en chocoladetaart, we zullen zien wat we kunnen doen!

Posted in DIY and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

One Response to Raaf viert een feestje!

  1. Iris zegt:

    Lieve, mooie film.

Geef een reactie

www.uitdemaat.nl