Kindertekeningen, foto-illustraties, kids ‘n doodles, onze foto’s met tekeningen laten zich niet in een hokje stoppen en dus ook niet zo noemen. Noem het hoe je wilt. Vanaf de geboorte van onze eerste zoon 4,5 jaar geleden tekenen en fotograferen we er al op los op deze manier. Steeds meer vrienden en kennissen wilden ook zo’n foto-illustratie aan de muur van hun eigen kids en zo begon het. Van ninja tot muzikant, parachutist tot ruimtevaarder, wij hebben al heel wat kids mogen bedoodelen in onze studio en nu gaan we weer een leveltje up…

We zijn voor het vierde jaar, na onze eigen studio in Den Haag, verhuisd naar De Snorfabriek te Utrecht! Een bijzondere plek waar je even heerlijk je snor kunt drukken uit de dagelijkse sleur en fauna. Reserveren doe je via dani@uitdemaat.nl en hopelijk tot ziens. Heb je interesse in een kadobon om iemand zo’n sessie te geven, mail dan ook even, die hebben we ook. Daar maken we uiteraard ook een kado’tje van. Voorbeelden vind je hier!

Tevens introduceren we bij de Snorfabriek een nieuw pakket, namelijk een inlooppakket Småll. Hierbij krijg je p.p. 5 foto’s (i.p.v. 10) waarvan 1 geïllustreerd (i.p.v. 2) voor de prijs van 49,- (i.p.v. 99,-) Hiervoor hoef je niet reserveren.

De volgende fotografiedag staat gepland op zondag 19 maart. Bij voldoende animo zullen we ook op zondag 26 maart aanwezig zijn in De Snorfabriek om te fotograferen.