Update

Het is de laatste tijd wat stil hier, maar achter de schermen wordt hard gewerkt. Zo zijn we druk met het verbouwen van ons huis om ons voor te bereiden op de komst van Raaf zijn broertje (ja, nog een jongen!). Ook komen er een aantal leuke samenwerkingen aan en worden er nieuwe projecten opgestart, maar uiteraard lopen ook de foto’s met illustraties gewoon door! En dat allemaal naast ons reguliere werk. Laten we het er op houden dat stilzitten niks voor ons is ;) Hierbij in ieder geval een korte update.
strandfun2062

Zwangerschap
Inmiddels ben ik ruim 21 weken zwanger, weten we dat het een jongetje is, groeit mijn buik ook deze keer in heel rustig tempo en voel ik me, afgezien van wat bandenpijn op zijn tijd, prima. Omdat de bandenpijn voor mij een reden is om het soms even iets rustiger aan te doen heb ik een lichte brei-obsessie ontwikkeld. Gelukkig krijgen we een winterbaby, want de slofjes, mutsjes, vestjes en zelfs een slaapzak rollen achter elkaar van de breinaalden af!

Foto’s met illustraties
Zoals ik al zei lopen deze gewoon door! Binnenkort zal ik een paar nieuwe resultaten online plaatsen, want er zitten weer geweldige tussen! Er zijn nog een aantal cadeaubonnen in omloop en mijn advies is om niet tot het eind van het jaar te wachten om deze te verzilveren. In het najaar komen er vaak mensen voor een kerstkaart en tot en met oktober ben ik van plan om gewoon door te werken, maar vanaf november zal ik het langzaam iets rustiger aan gaan doen, afhankelijk van hoe ik me voel. Natuurlijk zijn ook mensen zonder cadeaubon van harte welkom!

Samenwerkingen
We kunnen nog niet alles verklappen, maar we kunnen wel alvast vertellen dat er binnenkort weer een leuk Wobbel filmpje gemaakt zal worden! Ook is Raaf sinds kort brandrep op Instagram voor LITTLE ROOKIES, een prachtig duurzaam kledingmerk. Ook werd de tipi gefotografeerd die ik voor Raaf maakte. Na het leggen van een nieuwe vloer veranderde onze huiskamer voor één dag in een fotostudio, vlak voordat er weer meubels in geplaatst werden. Fotografe Iris Dorine kwam langs en ook Raaf en ik mochten een rol spelen in de fotoserie, het resultaat kunnen we in oktober bewonderen! Daarnaast volgen nog een paar samenwerkingen, maar daarover later meer!

Nieuwe projecten
Tja, dit blijft nog even geheim ;) Jonas is sinds kort niet meer actief op Twitter en de tijd die hij daarmee bespaart wordt erg nuttig én leuk besteed!

Tussen alle drukte door proberen we natuurlijk ook nog te genieten en waar kan dat nou beter dan op het strand?

strandfun2061

Posted in Persoonlijk and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

Geef een reactie

www.uitdemaat.nl