Aqua Joe!

Een paar weken geleden ontvluchtte Jonas en ik de drukte en gingen we samen een weekendje naar Antwerpen. Zonder Raaf, die logeerde bij oma. Shoppen was één van de dingen die op de planning stond, maar naderhand besefte ik dat het meeste wat ik gekocht had voor Raaf was ;)

Iets wat we niet gekocht hadden en waar Jonas later enorme spijt van had was een houten waterpistool. Yes, zelfs een waterpistool kan er mooi uitzien! Gelukkig hoefden we bij thuiskomst niet lang te zoeken voordat we ‘m bij PSikhouvanjou op de site vonden, de Aqua Joe van Neue Freunde! Een paar jaar geleden heb ik bij deze online shop ook leuk gewinkeld voor Raaf zijn babykamer. Trouwens, als iemand interesse heeft om een steigerhouten ledikant over te nemen, laat het me weten!

AJ2Toen ze gisteren werden bezorgd leek het mooie weer alweer voorbij, om nat te worden kunnen we ook buiten in de regen gaan staan… Wonder boven wonder klaarde het ‘s middags toch even op en zijn we snel naar buiten gegaan om de nieuwe waterpistolen uit te proberen. Conclusie: ze zien er niet alleen heel mooi uit, ze leveren ook nog ons ontzettend veel plezier op!

 

 

 

 

Posted in Speelgoed, You are my wild and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Trackbacks are closed.

One Response to Aqua Joe!

  1. Hahahah YES! Awesome!!!

Geef een reactie

www.uitdemaat.nl